Naast de wekelijkse Muziek op Schootlessen op donderdag- en vrijdagochtend in het Milieu Educatie Centrum in Nieuwegein, komen wij ook langs voor losse workshops op een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of bibliotheek.

Muzikale buitenactiviteiten
Voor het M.E.C. heeft de Muziekstal 3 muzikale opdrachten bedacht om buiten in de natuur samen met je kind 1-4 jaar muziek te maken met waardeloos en natuurlijk materiaal.

1. bliktrommel
2. schudeierdoos
3. schudwaterflesje

Nationale VoorleesDagen
Tijdens de Nationale Voorleesdagen zijn wij actief met muzikale workshops rondom het prentenboek van het jaar. Spelenderwijs nemen we de kinderen mee in het verhaal; we maken samen muziek, dansen en zingen liedjes die bij het verhaal horen.

Coco kan het
Tijdens de Nationale Voorleesdagen 2021 kun je meedoen met de muzikale meespeelworkshop Coco kan het. Wil je dat we bij je langskomen, neem contact met ons op. Klik hier voor een filmpje met de schrijfster van het boek: Coco kan het

Moppereend
Het verhaal komt tot leven door samen te zingen en muziek te maken en natuurlijk doen we ook vrolijke dansjes tussendoor.

Moppereend met alle dieren.

Het maanconcert is een prentenboek over muizen die mooie muziek horen. Wie maakt die muziek? Samen gaan ze op zoek en daarna willen ze zelf ook muziek maken en de kinderen mogen mee spelen.

Tijdens “Het maanconcert” kwaakten de kikkers hun mooiste lied voor de maan.

Een kerstboom voor Nijntje.
Wil je ook op je KDV of PSZ een muzikaal kerstfeest, neem contact met ons op, we komen graag langs.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Entreekaartje-De-kerstboom-van-nijntje-zonder-tekst-voor-website.png
Een muzikaal kerstfeest voor 1-4 jaar.

Voor informatie kun je ons mailen of bellen.
mail: info@demuziekstal.nl
tel: 06-24572108

Muziekplezier voor 1-4 jaar

Adres waar de Muziek op Schootlessen worden gegeven:
Milieu Educatie Centrum (MEC)
Geinoord 9, 3432 PE Nieuwegein
Bij de Kinderboederij IJsselstee.

Klik hier voor de routebeschrijving

Je kunt ons ook volgen op

Image result for facebook icon png

Het Milieu Educatie Centrum (MEC)