Foto gemaakt door Arend Bloemink

Anja Oosterbeek (links) en Conny de Vries (rechts) zijn de docenten van de Muziekstal.

Op donderdag kun je met Anja Oosterbeek en Fred de Muis zingen en muziek maken. Anja speelt graag piano, gitaar, viool en saxofoon. Ze geeft muzieklessen aan huis en werkt als AMV-docent op basisscholen. Zelf speelt ze graag in orkest-, trio- en kwartetverband. Ze staat als dirigent voor het leukste studentenorkest van Utrecht: Het Huisorkest. Anja heeft als onderdeel van haar bedrijf (Denemo producties, www.denemo.nl) een eigen poppentheater waar ze muziektheatervoorstellingen mee speelt.

Anja en Fred

Anja heeft na de PABO een aantal jaren als docent in het basisonderwijs en het speciaal basisonderwijs gewerkt. Na de opleidingen ‘Docent Muziek’ en ‘Orkestdirectie’ is ze als zelfstandig ondernemer gaan werken voor diverse muziekscholen. Ze heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in het werken en muziek maken met jonge kinderen en ze heeft de opleiding Muziek op Schoot afgerond.

Op vrijdag kun je met Conny de Vries en Klavertje Koe zingen. Conny is een muzikale duizendpoot. Ze speelt ukelele, gitaar, accordeon, contrabas, blokfluit en viool. Conny geeft ook ukelele-lessen bij de Muziekfabriek in Utrecht. Regelmatig treedt ze op met haar muziekvrienden Tamarix. Conny heeft muzikale prentenboeken geschreven en geïllustreerd over Klavertje Koe. Je kunt de liedjes o.a. beluisteren op Spotify, Youtube en Apple Music. Op haar website kun je daar alles over lezen en de boeken bestellen: www.klavertjekoe.nl

Conny en Klavertje
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is mos-logo.jpg

Conny de Vries heeft de opleiding Muziek op Schoot gevolgd en afgerond en daarmee heeft ze naast haar conservatorium opleiding zich gespecialiseerd in het geven van muzieklessen aan jonge kinderen tot 4 jaar. Ze geeft al jaren met veel enthousiasme les aan deze doelgroep en dat is elke keer weer een feestje.

De Muziekstal is heel blij met de locatie in het Milieu Educatie Centrum, in de buurt van de kinderboerderij, waar vanaf oktober 2019 muzieklessen gegeven worden aan jonge kinderen! Zingen met Klavertje Koe en Fred de Muis tussen de dieren, over de dieren, wat wil je nog meer. Uiteraard wordt er ook over andere dingen gezongen: in de herfst over paddenstoelen , in de winter over sneeuw, in de lente over bloesem, in de zomer over het strand. Al zingend gaan een heleboel dingen als opruimen, aankleden en tandenpoetsen als vanzelf.

Hieronder een filmpje van een Schootspelletje: Paardje rijden uit Klavertje Koe deel 1.

Klik op de link om het filmpje te bekijken: Paardje rijden

We krijgen zo nu en dan tekeningen en kleurplaten van de kinderen. Wil je ook een kleurplaat kleuren en ben je nieuwsgierig naar wat andere kinderen hebben gemaakt? Klik hier en bekijk de Muziekstal-kleurplaten.

Contact
mail: info@demuziekstal.nl, tel: 06-24572108